Klient udtalelser

“Jeg opsøgte Hanne efter et længere forløb ved psykolog, som ikke havde hjulpet mig. Jeg kom med et stort og uforløst traume, der sugede al energi og ressourcer ud af mig. Hanne mødte mig med den største varme, forståelse og professionalisme. Og allerede efter få samtaler med hende, mærkede jeg energien komme tilbage i kroppen. I dag, et halvt år efter står jeg stærkere end nogensinde. Med et livsmod, energi og ressourcer til at møde verden og mig selv. Jeg kan kun give Hanne mine varmeste og kærligste anbefalinger.
Tak Hanne.”
Heidi. Projektleder. 2023

“Jeg er kommet ud på den anden side efter en hård følelsesmæssig opsigelse, hvor Hanne har hjulpet mig med at se hvad jeg er værd, hvad jeg kan. Hun har givet mig energien og lysten tilbage og jeg er sikker på, at det kun bliver bedre”.
Diana

“Ved hjælp af samtaler hos Hanne Ellegaard fik jeg forskellige værktøjer til håndtering af stressende situationer. Krop fortæller meget – så aflæsning af egen krops signaler er en af de stærkeste redskaber”.
Klient

“Jeg var overrasket over hvor hurtigt jeg åbnede op for de sværeste minder. Takket være Hanne fik jeg perioder hvor jeg kom i min drømme verden. Behandlingen var hård, men også god for det var nødvendigt i mit tilfælde”.
Edin

“I mit forløb hos Hanne har jeg fået hjælp til at bearbejde og i høj grad mindske de eftervirkninger jeg har haft efter at være blevet seksuelt krænket af min bror.
Hannes indsigter, hendes faglighed og SE-teknik har medført, at vi i hver terapi-session har talt om – og mærket ind i noget relevant og vigtigt for mig.
Jeg forstår nu, at faren er ovre. Livet åbner sig på ny.
Tak Hanne.”
Sofie